Samenwerken

Leven lang ontwikkelen

Prosper College draagt bij aan een Leven Lang Ontwikkelen van mbo-ers. Samen met organisaties in binnen- en buitenland werken we aan de loopbaanontwikkeling van mbo-geschoolde professionals.

Bij Prosper College begrijpen we het belang van praktische vaardigheden en branchespecifieke kennis. Of u nu een organisatie bent die uw personeel wil bijscholen of het aanbod aan uw doelgroep wilt uitbreiden met educatieve programma’s, onze samenwerkingsmogelijkheden kunnen worden afgestemd op uw unieke behoeften.

Door samen te werken met Prosper College gaat er een wereld aan mogelijkheden open. U kunt profiteren van onze deskundige docenten, studiecoaches en ervaren onderwijsontwikkelaars.

Samenwerken

Een veranderende beroepspraktijk vraagt voortdurend om de ontwikkeling van nieuwe kennis en vaardigheden. Ben je op zoek naar onderwijsoplossingen voor jouw medewerkers of klanten?  Wij zijn daarvoor de juiste partner. Benieuwd? Laat het ons weten. Wij nemen graag contact met je op.
Samenwerken

Prosper College gelooft dat sterke banden met het werkveld de educatieve ervaring verrijken. Door samenwerkingen bieden we onze studenten unieke kansen. Onze school en netwerkorganisaties  werken samen om een levendige leeromgeving te creëren die verder reikt dan het klaslokaal. 

Doe met ons mee en neem vandaag nog contact met ons op voor samenwerkingsmogelijkheden. Laten we samen het verschil maken!