Projecten

Prosper College werkt op verschillende manieren aan de professionele ontwikkeling van mensen. naast voltijdsonderwijs participeren wij ook in verschillende projecten.

Leven lang ontwikkelen

Prosper College zet zich in voor de duurzame inzetbaarheid van mbo-studenten. Daarom leveren wij een bijdrage aan een Leven Lang Ontwikkelen voor hen. We nemen deel aan zowel binnen- als buitenlandse projecten om hun arbeidsmarktpositie te versterken. Dit doen we graag in samenwerking, omdat ook wij willen blijven leren.

Stedelijke Buurtbanen

Stedelijke Buurtbaan Amsterdam is een project van de gemeente Amsterdam. Het project maakt gebruik van een subsidieregeling om actieve bewoners met ervaringskennis in te zetten voor het versterken van de sociale basis in hun buurt. Tegelijkertijd krijgen deze Buurtbaners de mogelijkheid om aan hun loopbaanontwikkeling te werken. Prosper College biedt ondersteuning door middel van intervisiebijeenkomsten en vaardigheidstrainingen.

Positive Attitudes Towards Lifelong Learning

Prosper College coördineert het “Positive Attitudes Towards Lifelong Learning”, een Erasmus+ KA2-project voor volwasseneneducatie. Dit project heeft als doel laaggeschoolde volwassenen te ondersteunen bij het overwinnen van drempels om weer deel te nemen aan training of scholing, met als uiteindelijk doel het versterken van hun positie op de arbeidsmarkt. Samenwerking met YAEDA, een centrum voor volwasseneneducatie in Servië, is een essentieel onderdeel van dit initiatief.

Samenwerken

Een veranderende beroepspraktijk vraagt voortdurend om de ontwikkeling van nieuwe kennis en vaardigheden. Ben je op zoek naar onderwijsoplossingen voor jouw medewerkers of klanten?  Wij zijn daarvoor de juiste partner. Benieuwd? Laat het ons weten. Wij nemen graag contact met je op.
Samenwerken

Prosper College gelooft dat sterke banden met het werkveld de educatieve ervaring verrijken. Door samenwerkingen bieden we onze studenten unieke kansen. Onze school en netwerkorganisaties  werken samen om een levendige leeromgeving te creëren die verder reikt dan het klaslokaal. 

Doe met ons mee en neem vandaag nog contact met ons op voor samenwerkingsmogelijkheden. Laten we samen het verschil maken!