Ons onderwijs

Versneld studeren

Met een MBO-opleiding van Prosper College ben je verzekerd van goed onderwijs bij een betrouwbare opleider. Onze MBO-opleiding is erkend door het ministerie van OCW en voldoet aan de wettelijke vereisten. Bovendien hebben we de beste docenten en studiecoaches in huis om je van start tot diploma te begeleiden.

Uniek aan de opleidingen bij Prosper College is de verkorte studieduur. Onze korte opleiding zorgt ervoor dat je snel een volgende loopbaanstap maakt.

Duidelijke structuur

We werken met een vaste planning van de lesweek. Het lesprogramma bestaat uit lesdagen op school, online les, stage en zelfstudie.

Les op school

12 uur per week

Online les

4 uur per week

Zelfstudie

8 uur per week

Stage

16 uur per week

Studiecoaching

Met je persoonlijke coach ontdek je gedurende de opleiding waar je talenten en ambities liggen en welke stappen je kunt zetten om je ambities te realiseren. Samen houden jullie de studievoortgang in de gaten, zodat je op tijd het diploma behaald.

Opdrachten en examens

Met ontwikkelingsgerichte opdrachten bereid je je voor op de examens. Deze opdrachten voer je uit in de les, thuis of op je stage.

Voor de onderdelen Nederlands, Engels, Rekenen, de keuzedelen en het beroepsgerichte onderdeel leg je examens af.

De examens voor het beroepsgerichte onderdeel voer je op je stage uit.

Erkende opleiding

Met een MBO-opleiding van Prosper College ben je verzekerd van goed onderwijs bij een betrouwbare opleider. Onze mbo opleiding is erkend door het ministerie van OCW en voldoet aan de wettelijke vereisten. Bovendien hebben we de beste docenten en studiecoaches in huis om je van start tot diploma te begeleiden. 

Uniek aan de opleidingen bij Prosper College is de verkorte studieduur. Onze korte opleiding zorgt ervoor dat je binnen 18 maanden een volgende loopbaanstap maakt.

Meld je nu aan voor opleiding

We werken met een vaste planning van de lesweek. Het lesprogramma bestaat uit lesdagen op school, online les, stage en zelfstudie.

Wij nemen contact met je op