Financiering

Prosper College is een particuliere onderwijsinstelling, waardoor het lesgeld hoger is dan in het bekostigd onderwijs. We investeren extra in kleinere klassen, persoonlijke studiecoaching en uitstekende docenten.

Betalen in termijnen

Je kunt het lesgeld betalen in maandelijkse termijnen. Betaling van het lesgeld in maandelijkse termijnen is alleen mogelijk via automatische incasso. Het inschrijfgeld en de kosten voor het digitale boekenpakket worden apart gefactureerd.

Voor een opleiding aan het Prosper College bestaan meerdere financieringsmogelijkheden. ​We laten je hier zien hoe je een opleiding kunt betalen.

Studiefinanciering en een OV-jaarkaart

Onze opleiding wordt aangeboden in de BOL-variant. Grote kans dat je recht heb op studiefinanciering. Check of je voldoet aan de voorwaarden van DUO. Ook zie je daar welk bedrag je ontvangt en hoe je dit aanvraagt.

Leven-lang-leren-krediet

Iedereen tot 55 jaar die geen studiefinanciering krijgt, kan een lening aanvragen. Deze lening heet het leven-lang-leren-krediet. Je vraagt de lening aan via DUO. Ga naar leven lang leren krediet voor de voorwaarden en meer informatie. Het is belangrijk dat je de lening aanvraagt vóór de start van je opleiding.