Waarom kies je voor
Prosper College?

Waarom kies je voor Prosper College?

Prosper College biedt onderwijs waarmee studenten studie- en loopbaansucces behalen en een basis leggen voor een leven lang ontwikkelen. We begeleiden onze studenten naar een nieuwe start in hun loopbaan.

Persoonlijke studiecoaching

Wij begeleiden je vanaf de allereerste lesdag om jouw doelen te bereiken. Samen met de studiecoach ontdek je welke studieaanpak het beste bij jou past. In samenwerking met het stagebedrijf zorgen we ervoor dat je op koers blijft en tijdig afstudeert.

Gemotiveerde medestudenten

Onze studenten zijn gemotiveerd om via een versnelde opleiding een volgende stap te zetten in hun loopbaan. Tijdens de opleiding werk je aan jouw eigen doelen om alles uit je opleiding te halen.

Uitstekende docenten

Onze topdocenten zijn zijn gekwalificeerd voor hun vakgebied en komen zelf uit de  praktijk. Ze dagen je graag uit om het beste uit zichzelf te halen.

Leerzame stageplaats

Bij Prosper College leer je vooral door te doen. We werken samen met stagebedrijven om voor elke student een leerzame stageplaats te garanderen. 

Persoonlijke studiecoach

Bij Prosper College bieden we meer dan alleen goed onderwijs. Met onze studiecoaching haal je alles uit de opleiding. De studiecoaches werken samen met stagebegeleiders om jou op koers te houden.

Dankzij onze kleinschaligheid worden studenten bij Prosper College altijd gezien. We kennen niet alleen je naam, maar weten ook wat je motiveert en wat je wilt bereiken in jouw leven en loopbaan. Bij Prosper College sta jij altijd centraal.