Samen voor jouw missie

Prosper College helpt je verder in jouw loopbaan. Bij ons behaal jij in 18 maanden een erkend MBO diploma. Ben jij klaar voor de volgende stap?

Een kleine school voor studenten met grote ambities.

Versneld

Bij Prosper College kun je versneld je diploma behalen. Onze persoonlijke benadering en kleinschalig onderwijs maken dit mogelijk. Een MBO 4 opleiding afronden duurt bij Prosper College 18 maanden.

Erkend

Onze opleiding is erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Prosper College doet er alles aan om de kwaliteit te waarborgen die jij en het werkveld van ons mogen verwachten.

Betaalbaar

Kies je voor onze MBO 4 opleiding, dan kun je studiefinanciering aanvragen. Check op DUO.nl of je voldoet aan de voorwaarden. Krijg je geen studiefinanciering, dan zijn er andere mogelijkheden om de opleiding te financieren.
Studeren bij Prosper College
Wij leiden studenten op om in de praktijk het verschil te maken. Met een opleiding van Prosper College sta je sterker op de werkvloer en leg je een basis voor een leven lang ontwikkelen.  Je studeert samen met gemotiveerde (jong)volwassenen voor wie het diploma een goede start is van een nieuwe loopbaan.

Onze partners

Veelgestelde vragen

De wettelijke en aanvullende toelatingseisen vind je hier.

Je meldt je hier aan voor een opleiding. Om je aan te melden heb je een geldig ID bewijs nodig. 

Na aanmelding voor een opleiding en betaling van de administratiekosten ontvang je via de mail een uitnodiging voor het instroomprogramma.

Om toegelaten te worden tot de opleiding neem je deel aan het instroomprogramma. Het instroomprogramma bestaat uit 2 lesdagen, waarbij je inzicht krijgt in jouw taal en rekenniveau en kennismaakt met de school en de opleiding. Ook ontmoet je toekomstige medestudenten.

Aan deelname aan het instroomprogramma zijn administratiekosten verbonden. Deze bedragen XX euro. Na betaling ontvang je een uitnodiging voor het instroomprogramma.

Het instroomprogramma vindt plaats op de leslocatie Geldershoofd XX in Amsterdam. Het instroomprogramma bestaat uit twee lesdagen. De planning vind je hier <verwijzing aanmeldformulier>.

Maak een afspraak.

Ontdek jouw mogelijkheden bij Prosper College.

Wil jij jouw ambities waarmaken en een mooie loopbaan opbouwen? Ontdek dan de mogelijkheden van Prosper College. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en ontdek wat Prosper College voor jou kan betekenen!

Wij nemen contact met je op