Veelgestelde vragen

Aanmelden

De wettelijke en aanvullende toelatingseisen vind je hier.
Je meldt je hier aan voor een opleiding. Na aanmelding ontvang je via de mail een uitnodiging voor het instroomprogramma.
Om toegelaten te worden tot de opleiding neem je deel aan het instroomprogramma. Het instroomprogramma is een vast onderdeel van de aanmelding en bestaat uit twee dagdelen. Het programma wordt afgerond met een studiekeuzeadvies. Bij een positieve match kun je je inschrijven voor de opleiding.

Het instroomprogramma is kosteloos. We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om een goede studiekeuze te maken. 

Het instroomprogramma vindt plaats op de leslocatie Geldershoofd 80, in Amsterdam (gebouw NoLimit). Het instroomprogramma bestaat uit twee dagdelen. De planning vind je hier.

Kosten

Het instroomprogramma is kosteloos.
Lesgeld in termijnen: 18 termijnen van €375
Lesgeld ineens: 10% korting – €6075
Digitaal boekenpakket: €525 (in een keer te voldoen)
Inschrijfgeld: €85
Ja, bij inschrijving ontvang je een factuur van de inschrijfkosten en een factuur voor het digitale boekenpakket.

Betaling

Voor de inschrijfkosten en het digitale boekenpakket ontvang je per mail een factuur. De factuur kun je via een bankoverschrijving of via Ideal betalen.

Als je bij de inschrijving kiest voor betaling in 1 keer, kun je het lesgeld via Ideal betalen. Ook ontvang je per mail de factuur. 

Ja, bij de inschrijving kun je kiezen voor betaling in termijnen. In dit geval machtig je Prosper College om het lesgeld maandelijks van jouw bankrekening af te schrijven.

Onderwijs

Ja, je hebt een laptop nodig voor de lessen op school en natuurlijk ook voor de online lessen.

We werken met een vaste weekplanning. Bij de start van de opleiding ontvang je het rooster voor de gehele duur van de opleiding.

Begeleiding

Ja, samen met de studiecoach maak je voor de start van de opleiding afspraken over extra begeleiding of onderwijsaanpassingen. We leggen deze afspraken vast in een bijlage bij de Onderwijsovereenkomst.